Ekipa selekcije U8 NŠ NK Paloma Šentilj, se je udeležila velikega in močnega mednarodnega turnirja NK Aluminij Geoplin Aluminij cup 2024 v Kidričevem

Pozdravljeni ljubitelji športa,

Ekipa selekcije U8 NŠ NK Paloma Šentilj, se je udeležila velikega in močnega mednarodnega turnirja NK Aluminij Geoplin Aluminij cup 2024 v Kidričevem, kjer se je po prikazani in borbeni igri ter zadetkih, uspela prebiti v polfinale. Na koncu je ekipi v borbi za tretje mesto zmanjkalo malo sreče s sodniki in je dosegla odlično četrto mesto.

Še enkrat, CELOTNI ekipi, čestitke za vrhunske poteze, vse hatricke, vse požrtvovalne obrambe, vsa preigravanja, vse trike in predvsem dobro voljo skozi celoten turnir. Tega danes ni bilo malo. Vsi ste dali vse od sebe.

Če izpostavimo nekaj posameznih trenutkov turnirja – Iskrene čestitke edini predstavnici nežnejsega spola in sočasno še strelki zadetka, Kim SERK, ta gol nam je dal krila. Tekle so solze sreče. Iskrene čestitke mogoče celo naj strelcu turnirja , Leo Žabota, 9 golov, če statistika štima, dvojni hatrick, itd ,itd. Liam Pavalec – s tabo je gol najbolj varen……bravo bravo bravo…pustili ste srce in dušo na igrišču.

Hvala trenerju ,ki uspešno vodi ekipo in ji vliva voljo in znanje ter seveda, najboljšim navijačem do lune in nazaj. Nepozabno, neverjetno, ampak resnično……spisali ste novo zgodovino. Iskrene čestitke v imenu celotnega kluba.

Zahvala/pohvala tudi organizatorju turnirja NK ALUMINIJ za organizacijo. Če nas je lani pregnalo slabo vreme, smo letos mi pregnali slabo vreme in zdržali do konca. Čestitke tudi preostalim ekipam ter prejemnikom odličij : zmagovalcu Nogometna akademija Lumen, za 2.mesto Šola Nogometa Gorišnica in 3.mesto HNK Kobre Samobor.

Iskrene čestitke.

Scroll to Top