NAŠA ZGODBA

NK Paloma ima več kot 60-letno tradicijo delovanja. Vse od prvih let je društvo pomemben dejavnik družbenega, družabnega in predvsem športnega življenja v lokalnem okolju. V vseh letih delovanja je naša ekipa uspešno sodelovala v medobčinskih in tudi državnih tekmovanjih. V letošnjem letu smo NK Paloma pridružili še NK Šentilj.

Izbrisali smo meje, prišli do dogovora in izbrali nov UO, kjer enakovredno odločamo člani iz Šentilja in Sladkega Vrha. Zavezali smo se, da bomo skrbeli za celovit razvoj nogometa v občini Šentilj in da se bo nogomet igrat še naprej tako v Sladkem Vrhu kot Šentilju.

Naš največji in najbolj ambiciozni cilji so usmerjeni v nogometno šolo, kjer želimo ponuditi otrokom kvalitetno vadbo, primerljivo oz. boljšo, kot jo ponujajo okoliški klubi. To je najmanj, kar si otroci zaslužijo. Z izdelanim strokovnim programom dela, izšolanim domačim trenerskim kadrom in kvalitetnim delom pa povečati število vadečih otrok, ter jim tako omogočiti napredek in razvoj na poti do članskega nogometa. Obenem pa želimo razbremeniti starše, da otrok ne bo več potrebno voziti na treninge v oddaljene kraje, ampak bodo enake ali še bolj kvalitetne vadbe otroci deležni v svojem okolju. Trenutno imamo v tekmovalnem sistemu 6 selekcij in 3 vadbene skupine v vrtcu, skupaj več kot 100 otrok.

Poleg nogometne šole imamo v ligaško tekmovanje prijavljeno tudi člansko in veteransko selekcijo. V decembru vsako leto izpeljemo tradicionalne turnirje za naše najmljaše.

OSEBNA IZKAZNICA

NK PALOMA
Sladki Vrh 9B
2214 Sladki Vrh
Slovenija

E: info@nkpaloma.si


Bojan Pehan
Vodja nogometne šole

E: bp.mance@gmail.com
T: 031 393 124

Tomaž Koman
predsednik

E: tomaz.koman@gmail.com
T: 041 504 192

Mario Škrofič
Sekretar

E: skrofic.mario@gmail.com
T: 040 454 942

Scroll to Top